Cine suntem și ce îți oferim

Despre noi

Am creat site-ul consiliceu.ro din dorinta de a veni in ajutorul tuturor tinerilor si adolescentilor aflati in pragul absolvirii liceului! In era digitala scoala se adapteaza si se muta si in on-line, acolo unde elevii o pot accesa mai usor, conform dorintelor si intereselor personale. Autoeducarea este calea cea mai sigură spre succesul personal.


De aceea oferim o metodă unică, adaptată cerintelor contemporaneitatii: consiliere&sinteze&testare SOCIOLOGIE:


Consiliere on-line, directa, personala, confidentiala. Pentru ca succesul la examen inseamna pregatire teoretica dar si psihologica pentru examen, colaboram cu profesori experimentati, care iti ofera raspunsuri individualizate si personale intrebarilor tale, fie ca sunt din materia de sociologie, fie pe orice alt subiect doresti!

Apleaza cu increde la un consilier specializat pe problemele adolescentilor! Discutiile, desi online sunt confidentiale, sub forma unui schimb de e-mail-uri pe adresa de e-mail personala.Poti intra in legatura cu un profesor consilier specializat sa iti ofere raspuns pe tema pe care ti-o doresti: dezvoltarea personala, managementul emotiilor si al timpului, capacitati sporite de comunicare si inter-relationare, de luare a deciziilor, auto-cunoasterea si identificarea propriilor aptitudini si abilitati sunt doar cateva dintre elementele necesare si obligatorii a le cunoaste si integra in viata si comportamentul tau, pentru a iti gasi calea potrivita tie spre succes! Doar ne scrii, si in maxim 48 de ore primesti un raspuns. Functie de complexitatea problemei iti comunicam si costul aferent. Tu decizi daca vei continua!


Pentru cei aflati la profil UMAN, alegerea materiei SOCIOLOGIE la proba a 3-a, la alegere, a examenului de Bacalaureat poate fi o optiune foarte buna: materia nu e foarte incarcata, informatiile desi sunt partial noi se regasesc in viata noastra de zi cu zi, sociologia fiind stiinta care studiaza societatea, radiografiaza viata de zi cu zi a oamenilor demonstrand legile sociale in virtutea carora de fapt noi actionam si functionam!

Majoritatea celor care aleg aceasta proba obtin note mari, iar cei pe care i-am pregatit noi au obtinut note peste 9 la aceasta proba!Principala dificultate cu care se confrunta elevii la aceasta disciplina sunt manualele, vechi si ne-actualizate conform cerintei programei de Bacalaureat! Din acest motiv, oferim sinteze complete cu informatiile si definitiile si corelatiile necesare pentru a obtine nota mare la proba de sociologie la Bacalaureat! Sintezele cuprind informatiile corelate din trei manuale de sociologie si structurate conform programei! Iti faciliteaza intelegerea si memorarea, cu atat mai mult cu cat la aceasta proba trebuie sa demonstrezi mai ales intelegerea punctului de vedere sociologic asupra realitatii sociale! Noi le-am facut astfel incat sa poti intelege si memora in cel mai scurt si facil mod toata materia! In doar 10 capitole ai toate informatiile necesare pentru a obtine chiar nota 10 la Bacalaureat!

In plus, pentru ca a invata inseamna si a exersa, iti oferim un serviciu unic pe piata de invatare on-line din Romania: corectura in maxim 48 de ore de la trimiterea modelelor de subiecte rezolvate! Profesori cu experienta in corectarea subiectelor de BAC iti vor corecta testul, oferind explicatii detaliate asupra motivelor punctajelor oferite! Astfel, nu doar iti evaluezi nivelul, dar inveti si cum si in ce fel sa raspunzi cerintelor subiectelor pentru a obtine nota maxima la BAC! Incearca si NU o sa iti para rau!


Apeleaza cu incredere, dorinta noastra este sa te ajutam sa te dezvolti personal si sa obtii succesul pe care ti-l doresti!

Oferim totul GRATUIT liceenilor aflati in centre de plasament, sau in grija asistentilor maternali