Teste Sociologie BAC

Verifici daca ai invatat corect si iti evaluezi nivelul real, completand TESTE SOCIOLOGIE TIP BAC!

Trebuie doar sa download-ezi unul dintre subiectele de pe site, sa il completezi singur, fara surse de inspiratie, sa te cronometrezi (pentru a evalua ulterior si nevoia de timp in examen) si sa ni-l trimiti spre corectare!

In maxim 48 de ore vei primi raspunsul nostru, nu doar nota si punctajul pentru fiecare subiect, dar si comentarii utile despre cum trebuie rezolvate subiectele, pentru a primi punctaj maxim!

Astfel nu doar iti evaluezi nivelul actual, dar intelegi si care este modalitatea optima de a raspunde cerintelor, astfel incat sa obtii punctaj maxim!!!

Cât costă?

Fiecare corectură a unui test, realizată de un prefesor cu experiență, costă 50 de lei pentru un test corectat, in cazul in care achizitionezi doar teste, fara capitol din materie!

Nu uita: la fiecare 5 capitole sintetizate achiziționate primesti 1 corectura gratuit! Downloadezi toate capitolele si esti TRIPLU CASTGAT: ai materia completă si doua corecturi incluse! Dupa ce primesti comentariile si nota pentru primul test, le aplici corectandu-l pe al doilea si verifici efectiv cum ti-ai imbunatatit performanta!

Daca esti printre primii 50 care achizitioneaza oricare dintre aceste servicii primesti 50% REDUCERE!

Oferim totul GRATUIT liceenilor aflati in centre de plasament, sau in grija asistentilor maternali